Aanmelden

Als u besloten hebt deel te nemen aan het congres, adviseren wij u zo spoedig mogelijk in te schrijven op www.congresfrans.nl/inschrijven. U maakt hierbij direct uw persoonlijke account aan of gebruikt het account dat u al eerder heeft aangemaakt.

Via uw persoonlijke account kunt u de status van uw inschrijving volgen.

De uiterste inschrijfdatum is 20 januari 2024, of eerder indien volgeboekt.

In de laatste week van februari ontvangt u per e-mail de benodigde informatie voor uw deelname aan het congres. Circa een week vóór het congres kunt u in uw account uw definitieve programma zien.

Deelnamekosten

deelname zonder overnachting   € 430,-
  eenpersoonskamer € 133,-
  tweepersoonskamer* (één groot bed) € 75,- p.p.

Let op: bij inschrijving wordt direct uw betaling gevraagd (per iDEAL of Bancontact).

Na uw betaling is uw kwitantie direct beschikbaar in uw account.

Bij uw inschrijving zijn inbegrepen:

 • inschrijfkosten;

 • alle informatie voor uw deelname aan het congres;

 • deelname aan workshops volgens uw programma;

 • 2 x lunch (donderdag en vrijdag);

 • 1 x diner (donderdagavond);

 • een vrolijk en afwisselend avondprogramma (donderdag);

 • koffie / thee / frisdrank en versnaperingen;

 • frisdrank tijdens het diner en avondprogramma;

 • nascholingscertificaat;

 • bij overnachting tevens: kamer met ontbijt en toeristenbelasting. Standaard betreft dit de overnachting voor de nacht van donderdag op vrijdag. Indien gewenst kunnen wij een extra overnachting regelen met aankomst op woensdagavond en ontbijt op donderdagmorgen;

 • als blijk van waardering voor hun persoonlijk* lidmaatschap ontvangen leden van Levende Talen sectie Frans op het congres een nationale boekenbon.

*) dit betreft persoonlijke leden, dus NIET voor lidmaatschap via een instelling of school.

Tweepersoonskamer

Hotel Van der Valk Schiphol biedt één kamertype aan, namelijk de “Deluxe kamer met een groot tweepersoonsbed”. Indien u hier met twee personen gebruik van wilt maken, zullen wij de overnachtingskosten bij beide deelnemers apart verrekenen. De reservering voor deze tweepersoonskamer wordt dan gemaakt zodra beide betrokken personen zich hebben ingeschreven.

Het is niet mogelijk een kamer voor meer dan twee personen te reserveren; er zijn namelijk geen eenpersoonsbedden beschikbaar.

Studenten

Voor belangstellende studenten is er ook dit keer een beperkt aantal plaatsen tegen gereduceerd tarief beschikbaar. U kunt hiernaar informeren bij uw lerarenopleider.

Bereikbaarheid

Indien u met de trein komt kunt u vanaf Schiphol gebruik maken van gratis shuttlebussen naar Hotel Van der Valk Schiphol. U vindt deze bij bushalte A9 - A13 voor de aankomsthal.

Indien u met de auto komt is er gratis parkeergelegenheid bij het hotel (toegang met slagboom).

Voor alle vormen van inschrijving geldt:

Inschrijving geldt op persoonlijke titel.

 • Tot 1 januari 2024 is annulering met restitutie van inschrijfgeld mogelijk; wel zijn wij genoodzaakt in dat geval € 20,- aan administratiekosten in te houden.

 • Tot uiterlijk 20 januari 2024 kan bij annulering nog 50 % van het inschrijfgeld (minus € 20,- administratiekosten) gerestitueerd worden.

 • Na 20 januari 2024 is bij annulering geen restitutie meer mogelijk.

 • Eventuele vervanging door een collega kan uitsluitend in overleg met de congresorganisatie (voor adres, zie hieronder). Hiervoor worden dan eveneens € 20,- administratiekosten in rekening gebracht.

Van deze uiterste termijnen kan niet worden afgeweken.

Inschrijving geldt voor deelname aan het volledige congresprogramma. Wij kunnen geen korting verlenen voor een niet genuttigde maaltijd of in geval u slechts een deel van het programma bijwoont.

Indien u een extra nacht vooraf wenst bij te boeken (bijvoorbeeld om op donderdagmorgen tijdig aanwezig te kunnen zijn), raden wij u aan dit direct bij uw inschrijving aan te geven.

Uw voorkeuren

Met behulp van het programmaoverzicht op de website kunt u een keuze maken uit de workshops/cursussen. In de krant vindt u per workshop/cursus een summiere beschrijving; op de website staat uitgebreidere informatie.

Bij het inschrijven kunt u tevens zien hoeveel plaats er nog is voor de workshop/cursus van uw keuze.

We zullen wijzigingen steeds aangeven op de website. Houdt deze daarom goed in de gaten.

In geval een workshop/cursus van uw keuze onverhoopt geannuleerd wordt, zullen we u daarvan per e-mail informeren en de mogelijkheid bieden een andere nog beschikbare workshop/cursus hiervoor in de plaats te kiezen. Houdt daarom s.v.p. ook uw e-mail goed in de gaten.

Betaling

Betaling gebeurt direct bij aanmelding via iDEAL/Bancontact.

Uw inschrijving is pas definitief op het moment dat uw betaling binnen is bij de administratie.

Met de factuur die u direct hierna per e-mail ontvangt, kunt u de deelnamekosten eventueel declareren bij uw school.

Deelnemers die werkzaam zijn aan Vlaamse scholen: kijk op onze website onder het kopje “Vlaamse deelnemers”: u ziet daar informatie over mogelijke vergoeding van uw deelnamekosten.

Voor vragen kunt u terecht bij de administratie inschrijvingen:

Els Mulder

info@congresfrans.nl

telefoon: 06 15 86 97 51 of vanuit het buitenland 00 31 6 15 86 97 51, maandag tot en met donderdag van 19h00 tot 22h00.