Inschrijven

HOE KUNT U ZICH INSCHRIJVEN?

Aanmelden

Als u besloten hebt deel te nemen aan het congres, is het raadzaam u zo spoedig mogelijk in te schrijven op deze pagina. U maakt hierbij direct uw persoonlijke account aan, of kunt, indien u in 2019 heeft deelgenomen, gebruik maken van het account dat u reeds heeft aangemaakt.

Als u persoonlijk lid bent van Levende Talen, profiteert u van voordeel: u kunt zich direct vanaf 5 november inschrijven en u ontvangt tijdens het congres een boekenbon ter waarde van € 50,-. Hiervoor dient uw lidmaatschap persoonlijk en definitief te zijn en minimaal geldig t/m 2022. Natuurlijk kunt u zich ook tijdens het congres als lid aanmelden, waarbij u eveneens voor een boekenbon in aanmerking komt.

De uiterste inschrijfdatum is 20 december 2021. Daarbij geldt 'vol is vol'. In de eerste week van februari ontvangt u per e-mail de benodigde informatie voor uw deelname aan het congres. Circa een week vóór het congres kunt u in uw account uw definitieve programma zien.

Deelnamekosten

Let op: bij uw inschrijving wordt direct uw betaling gevraagd (per IDEAL). Na uw betaling kunt u direct uw kwitantie downloaden.

Inbegrepen

Bij uw inschrijving zijn inbegrepen:

 • inschrijfkosten
 • benodigde congresinformati
 • deelname aan workshops volgens uw programma
 • toegang salon des exposants en marché off
 • 2x lunch (vrijdag en zaterdag)
 • 1x deelname aan au tour des pays francophones
 • 1x diner (vrijdagavond)
 • het vrijdagavond keuzeprogramma
 • koffie / thee tijdens de pauzes zoals aangegeven in het programma
 • nascholingscertificaat
 • bij overnachting tevens: uw ontbijt en toeristenbelasting

Tweepersoonskamer

In geval van overnachting in een tweepersoonskamer worden de overnachtingskosten bij beide deelnemers apart verrekend. De reservering voor een tweepersoonskamer wordt gemaakt zodra beide betrokken personen zich hebben ingeschreven. Het is niet mogelijk een kamer voor meer dan twee personen te reserveren.Studenten

Voor belangstellende studenten is er ook dit keer een beperkt aantal plaatsen tegen gereduceerd tarief beschikbaar. De lerarenopleiders zullen hierover apart worden geïnformeerd.

Vervoer

U kunt bij uw inschrijving aangeven of u gebruik wenst te maken van de speciale pendelbus van NH Conference Centre Leeuwenhorst. Deze vertrekt op vrijdagmorgen om 8.30 uur en 9.00 uur vanaf station Leiden CS.

Op zaterdagmiddag om 13.45 en 14.15 uur vertrekken er voor de congresgangers speciale bussen naar station Leiden CS. Gaarne bij uw inschrijving voor het congres aangeven of u van deze dienst gebruik wenst te maken. U betaalt de rit(ten) vooraf en ontvangt uw persoonlijke voucher(s) voor het vervoer per e-mail bij uw inschrijfbewijs.

Let op: ook hier geldt dat u dit tot uiterlijk 20 december kunt aanpassen in uw inschrijving. Na deze datum is de mogelijkheid nog pendelvouchers te bestellen zeer beperkt.

Indien u met de auto komt: bij het congrescentrum is voldoende (gratis) parkeerruimte. Het congrescentrum vindt u in Langelaan 3, 2211 XT NOORDWIJKERHOUT

Via de facebookpagina kunt u eventueel collega's oproepen voor carpooling.

Voor alle vormen van inschrijving geldt:

 • Inschrijving geldt op persoonlijke titel.
 • Tot 20 december 2021 is annulering met restitutie van inschrijfgeld mogelijk; wel zal in dat geval € 20,- aan administratiekosten worden ingehouden.
 • Tot uiterlijk 10 januari 2022 kan bij annulering nog 50 % van het inschrijfgeld (minus € 20,- administratiekosten) gerestitueerd worden.
 • Na 10 januari 2022 is bij annulering geen restitutie meer mogelijk.
 • Eventuele vervanging door een collega kan uitsluitend in overleg met de congres organisatie.

Van deze uiterste termijnen kan niet worden afgeweken.

Inschrijving geldt voor deelname aan het volledige congresprogramma. Er kan geen korting worden verleend voor een niet genuttigde maaltijd of in geval u slechts een deel van het programma bijwoont.

Indien u een extra nacht vooraf wenst bij te boeken (bijvoorbeeld om op vrijdagmorgen tijdig aanwezig te kunnen zijn), raden wij u aan dit direct bij uw inschrijving aan te geven.

Uw voorkeuren

U kiest met behulp van het programmaoverzicht op de voorgaande bladzijden of op de website de door u gewenste workshops. In deze krant vindt u per workshop een summiere beschrijving; op de website vindt u uitgebreidere informatie.

Bij het inschrijven kunt u zien hoeveel plaats er nog is voor de workshop van uw keuze. Indien de workshop van uw keuze is volgeboekt, dient u een andere workshop te kiezen.

In geval van snelle volboeking van een workshop zullen wij ons best doen een workshop extra in te programmeren. Deze zal op de vrijdagmiddag in ronde L (pour les ‘lache-pas’) plaatsvinden. We zullen deze wijzigingen steeds aangeven op de website. Houdt u deze daarom goed in de gaten.

In geval een workshop van uw keuze onverhoopt geannuleerd wordt, zullen we u daarvan per e-mail informeren en u de mogelijkheid bieden een andere nog beschikbare workshop hiervoor in de plaats te kiezen. Houd u s.v.p. uw e-mail daarom goed in de gaten.

Betaling

Betaling gebeurt direct bij aanmelding via IDEAL.

Uw inschrijving is pas definitief op het moment dat uw betaling definitief binnen is bij de administratie. Met de factuur die u direct hierna per e-mail ontvangt, kunt u uw deelnamekosten eventueel declareren bij uw school.

Voor vragen kunt u terecht bij de administratie inschrijvingen

X