Als u besloten hebt deel te nemen aan het congres, is het raadzaam u zo spoedig mogelijk in te schrijven op www.congresfrans.nl/inschrijven. U maakt hierbij direct uw persoonlijke account aan. In verband met de nieuwe privacywetgeving zijn alle eerder aangemaakte accounts vervallen. Het privacy-statement evenals het privacy-beleid vindt u op www.congresfrans.nl/privacy-statement.
Als u persoonlijk lid bent, profiteert u van voordeel: u kunt dan een keuze maken tussen directe korting, verrekend met de deelnamekosten, of een boekenbon die u op vrijdagmiddag of zaterdagmorgen bij de ontvangstbalie kunt afhalen. Indien u nog niet-persoonlijk lid bent, maar toch wilt profiteren van deze voordelen, kunt u er ook voor kiezen u bij inschrijving aan te melden als lid van Levende Talen.
 
DEELNAMEKOSTEN PRIJS
Deelname zonder overnachting € 370,-
Deelname met overnachting (eenpersoonskamer) € 485,-
Deelname met overnachting (tweepersoonskamer) € 440,- pp..
Voordeel voor leden van Levende Talen (boekenbon of korting op deelnamekosten) € 50,-
Let op: bij uw inschrijving wordt voortaan direct uw betaling gevraagd (met iDEAL).

Na inschrijving kunt u direct uw factuur downloaden.

 

BIJ UW INSCHRIJVING ZIJN INBEGREPEN:

• inschrijfkosten;
• benodigde congresinformatie;
• deelname aan workshops volgens uw programma;
• bezoek salon en marché off;
• 2x lunch (vrijdag en zaterdag);
• deelname aan de vin d’honneur;
• 1x diner (vrijdag);
• het vrijdagavond programma;
• koffie / thee tijdens de pauzes zoals aangegeven in het programma;
• nascholingscertificaat;
• bij overnachting: ontbijt en toeristenbelasting.

VERVOER

U kunt bij uw inschrijving aangeven of u gebruik wenst te maken van de speciale congresbus naar NH Conference Centre De Leeuwenhorst Noordwijkerhout. Deze vertrekt op vrijdagmorgen om 8.30 uur en 9.00 uur vanaf station Leiden CS.

Op zaterdagmiddag vertrekken er voor de congresgangers speciale bussen naar station Leiden CS om 13.45 en 14.15 uur. Gaarne bij uw inschrijving voor het congres aangeven of u van deze dienst gebruik wenst te maken. U betaalt de rit(ten) direct bij uw inschrijving en ontvangt de vouchers bij het inschrijfbewijs, dat u ca twee weken voorafgaand aan het congres ontvangt. Let op: ook hier geldt dat u dit tot uiterlijk 1 januari kunt aanpassen in uw inschrijving. Na deze datum is de mogelijkheid nog buskaarten te bestellen zeer beperkt.

Indien u met de auto komt: bij het congrescentrum is voldoende (gratis) parkeerruimte. Het congrescentrum vindt u in Langelaan 3, 2211 XT NOORDWIJKERHOUT

Via de Facebook-pagina kunt u eventueel collega's oproepen voor carpooling.

 

VOOR ALLE VORMEN VAN INSCHRIJVING GELDT:

Inschrijving is op persoonlijke titel. Eventuele vervanging door een collega kan uitsluitend in overleg met de congresorganisatie.

• Tot 1 januari 2019 is het mogelijk eventuele wijzigingen in uw keuzes aan te vragen via het contactformulier. Wij zullen ons best doen uw wensen te honoreren op basis van beschikbaarheid.
• Tot 15 januari 2019 is annulering met restitutie van inschrijfgeld mogelijk; wel zal in dat geval € 20,- aan administratiekosten worden ingehouden.
• Tot uiterlijk 1 februari 2019 kan bij annulering nog 50% van het inschrijfgeld (minus € 20,- administratiekosten) gerestitueerd worden.
• Vanaf 1 februari 2019 is bij annulering geen restitutie meer mogelijk.
• Eventuele vervanging door een collega kan uitsluitend in overleg met de congres organisatie.

Van deze uiterste termijnen kan niet worden afgeweken.

Inschrijving geldt voor deelname aan het volledige congresprogramma. Er kan geen korting worden verleend voor een niet genuttigde maaltijd of in geval u slechts een deel van het programma bijwoont.

Indien u een extra nacht vooraf wenst bij te boeken (bijvoorbeeld om op vrijdagmorgen tijdig aanwezig te kunnen zijn), raden wij u aan dit direct bij uw inschrijving aan te geven.

 

UW VOORKEUREN

U kiest met behulp van het programmaoverzicht op de voorgaande bladzijden of op de website de door u gewenste workshops. Bij het inschrijven kunt u zien hoeveel plaats er nog is voor de workshop van uw keuze. Indien de workshop van uw keuze is volgeboekt, kunt u direct zien bij welke workshops er nog wel plaats is.

In geval van snelle volboeking van een workshop zullen wij ons best doen een workshop extra in te programmeren. Dit zal op de vrijdagmiddag in ronde L (les lâche-pas) plaatsvinden. We zullen deze wijzigingen steeds aangeven op de website. Houdt u deze daarom goed in de gaten.

In geval een workshop van uw keuze onverhoopt geannuleerd wordt, zullen we u daarvan per e-mail informeren en u de mogelijkheid bieden een andere nog beschikbare workshop hiervoor in de plaats te kiezen. Houdt u s.v.p. uw e-mail daarom goed in de gaten.

Voor vragen kunt u terecht bij de administratie inschrijvingen:

Els Mulder
info@congresfrans.nl
telefoon: 06 29 16 82 35, maandag tot en met donderdag van 19 - 22 uur