TERUGBLIK

Twee intensieve dagen en dan is het weer voorbij : het Congres Frans 2024. De congrescommissie is moe maar voldaan huiswaarts gekeerd. En nog vol adrenaline door alle fantastische, positieve en lieve reacties van deelnemers, exposanten en inleiders!

Wat fijn dat er weer zoveel mooie ontmoetingen waren en we samen met u allemaal hebben mogen bijdragen aan nieuwe ideeën die vanaf maandag het onderwijs Frans in Nederland nóg mooier maken! Dank aan u als deelnemer voor uw vertrouwen; dank aan u als inleider, exposant of sponsor voor uw bijdrage en niet te vergeten de mensen van de techniek en de ontvangst.

De foto’s van deze dagen vindt u via uw account.

De afsluitende filmimpressie van deze dagen vindt u hieronder. Wij als congrescommissie kijken met een goed gevoel terug op deze dagen, en kunnen met een gerust hart zeggen: le Congrès 2024 est passé, mais le français passe et passera partout !

VIDEO

Meer informatie


NIEUWSBRIEF

HET CONGRES VOOR LERAREN FRANS!

Het Nationaal Congres voor Leraren Frans in Nederland wordt tweejaarlijks gehouden en is zonder twijfel het belangrijkste congres in Nederland voor iedereen die - in welke vorm dan ook - betrokken is bij het onderwijs van de Franse taal in Nederland. Tijdens het congres nemen 500 docenten gedurende twee dagen deel aan workshops en bezoeken ze de exposantenbeurs met uitgeverijen en andere partners op het gebied van het Franse taalonderwijs, waaronder veel van de aanwezige Franstalige ambassades.