LE FRANÇAIS PASSE PARTOUT

E-MAIL OVER UW DEELNAME

Tussen 21 en 23 februari heeft u een e-mail ontvangen met alle informatie rondom het congres. Mocht u deze niet hebben ontvangen, kijk dan in uw spam map. Mocht de e-mail niet zijn aangekomen, neem dan contact op via info@congresfrans.nl

ATTENTIE!

De spoorwegen hebben aangekondigd deze en volgende week te werken aan het spoor rondom Schiphol. Het risico van enige vertraging voor de deelnemers die reizen met openbaar vervoer is dus aanwezig. Daarom een oproep aan iedereen die met het openbaar vervoer komt om tijdig van huis te vertrekken. Het is verstandig om, zo mogelijk, een trein eerder te nemen.

Het programma begint om kwart voor tien, maar er moet ook nog gereisd worden van het station naar het congrescentrum en uw aanwezigheid moet geregistreerd worden! Kom gerust wat eerder: koffie, thee en croissant staan op u te wachten.

Le Congrès national français reprend dans quelques jours : les jeudi 7 et vendredi 8 mars, nous nous retrouverons avec près de 400 participants au Van der Valk Schiphol A4.

Meer informatie


NIEUWSBRIEF

HET CONGRES VOOR LERAREN FRANS!

Het Nationaal Congres voor Leraren Frans in Nederland wordt tweejaarlijks gehouden en is zonder twijfel het belangrijkste congres in Nederland voor iedereen die - in welke vorm dan ook - betrokken is bij het onderwijs van de Franse taal in Nederland. Tijdens het congres nemen 500 docenten gedurende twee dagen deel aan workshops en bezoeken ze de exposantenbeurs met uitgeverijen en andere partners op het gebied van het Franse taalonderwijs, waaronder veel van de aanwezige Franstalige ambassades.